Behandelingen 

Nail Bar


BIAB Treatment / 45 - 75 min

“BIAB (Builder In A Botlle) gebruiken we van het merk The Gel Bottle een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Alle nagel behandelingen zijn inclusief uitgebreide manicure waarbij de nagelriemen en nagels worden verzorgd. Het resultaat is prachtig verzorgde nagels die 2-4 weken blijven zitten (afhankelijk van de nazorg en groei van de nagels). 

BIAB is zeer geschikt voor de natuurlijke, korte en lange nagel. Maar ook zeker voor de poreuze korte nagels die je wilt laten groeien of wanneer je nagelbijter bent.  

BIAB hebben we in verschillende nude tinten.

BIAB inclusief gelpolish / 60 - 90 min

BIAB wordt als basislaag gebruikt op de nagels. Wil je liever een kleur over de BIAB, dan kan je een gelpolish kleur uitkiezen. In onze salon hebben we een uitgebreid kleuren assortiment. Wij gebruiken producten van zeer goede kwaliteit. Naast gelpolish kan je ook voor nailart kiezen. Het product wordt in dunne lagen evenals gelpolish op de natuurlijke nagel aangebracht en uitgehard in de lamp. 

Het resultaat is prachtig verzorgde nagels die 2-4 weken blijven zitten (afhankelijk van de nazorg en groei van de nagels). 

 

Gelpolish / 45 - 60 min

Gelpolish ook wel gellak genoemd. Gelpolish combineert de eigenschappen van een gel en een nagellak samen. Gelpolish is geen verlenging van de nagels , maar een natuurlijke nagelversteviging met een mooie kleur. Geschikt voor zowel handen als teennagels. Sommige dames hebben aan een “lichte” versteviging voldoende, sommige dames hebben een “hardere” versteviging nodig. 

Het resultaat is prachtig verzorgde nagels die 2-3 weken blijven zitten (afhankelijk van de nazorg en groei van de nagels).