Brow Bar


Brow Treatment - 30 min

Wil je strakke, volle wenkbrauwen? Dan is de Brow Treatment de juiste keuze voor jou! Bij deze behandeling verven we de natuurlijke haartjes. De behandeling bestaat uit: Wenkbrauwen harsen, epileren, knippen, verven met wenkbrauwverf en een touch-up. 

Voordelen van Brow Treatment 

• 1-3 dagen zichtbaar op de huid
• 3-6 weken zichtbaar op de haartjes

 

Hybrid Brows - 45 min

Hybrid Brows is de nieuwste, langhoudende verf op de markt! Hoewel het concept hetzelfde is als wenkbrauwverf en henna, is het is toch anders. Hybrid brows geeft een expressief, rijke afdruk op de huid en haren voor optisch vollere en strakke wenkbrauwen. Doordat de hybridverf ammonia vrij, droogt de haren niet uit en kan dus in combinatie met Brow Lamination gebruikt worden.

Voordelen van Hybrid Brows

  • Hoog gepigmenteerd voor expressief en rijk resultaat
  • Kleurt de haartjes én de huid
  • Blijft gemiddeld tot 7 dagen op de huid en tot 7 weken op de haren
  • Geschikt als je oneven / gaten in de wenkbrauw hebt

Lashlift 

Lashlift incl. Verven - 60 min

Een lashlift zorgt voor een krul in de natuurlijke wimpers. Je wimper haartjes worden om siliconen pads gekruld, gefixeerd met een speciale Lash Lift lotion en vervolgens geverfd. Hierdoor blijven je wimpers 6 tot 9 weken in een mooie natuurlijke krul. Tijdens de lashlift behandeling werken wij met de natuurlijke wimper haartjes. De behandeling bestaat uit het krullen en verven van de wimpers.

Het liften gebeurt door gebruik te maken van siliconenpads en twee lotions, zo kunnen de wimpers evenredig verdeeld en gelift worden. De wimpers worden geverfd zodat ze voller lijken.