Bruids make-up 

Ben je opzoek naar een visagiste? 

Proefsessie 

Wil jij je bruidsmakeup uit handen geven? Als professioneel makeup artiest ben je bij mij aan het juiste adres. Ik wil jou helpen je natuurlijke schoonheid te benadrukken. Of dit nu een soft glam of full glam look is; mijn doel is om jou nog meer in je kracht te laten staan op deze fantastische dag.

Voor de proefsessie vraag ik altijd om inspiratie foto's zodat ik op basis daarvan kan bekijken wat de mogelijkheden zijn en om zo goed mogelijk voorbereid te zijn. Tijdens de proefsessie gaan we stap voor stap te werk. Ik begin met een rustige look zodat we daarna altijd meer kleuren kunnen gebruiken als dit de wens is. Vind je het zelf lastig om een look te kiezen dan kan je mij gerust vragen wat ik mooi bij jou vindt. 

De proefsessie zal 2/4 weken vooraf je trouwdag moeten worden ingepland. Dit omdat je huidskleur ook veranderd in de zomer en winter. Ik zal mijn uiterste best doen om jou wensen zo goed mogelijk te realiseren. De proefsessie zal plaatsvinden in de salon. Hier overleggen we samen alles zodat je weet wat je op de bruiloft zelf van mij kunt verwachten. Na de proefsessie heb je 2 dagen de tijd om je reservering definitief te maken.

 

 


De trouwdag

Je kunt ervoor kiezen om mij op locatie te boeken. Vooraf hebben we al een heel draaiboek gemaakt voor de speciale dag uit je leven. De mogelijkheid bestaat om ook familieleden/vriendinnen op te laten maken. 

Heb je savonds nog een groot feest en wil je een touch up, dan is dit ook mogelijk! Het is fijn om na een lange dag weer even jezelf op te frissen en een mooie avond look te maken. 

Zelf regel ik alles qua benodigdheden voor de visagie, denk aan licht, stoel & make-up producten. Hier hoef jij niet aan te denken! 

Wil je een proefsessie boeken? Mail naar info@thesaloonbolsward.nl